Club van het Jaar
Nomineer jouw sportclub

Nomineer jouw sportclub door onderstaande gegevens in te vullen. Alle sportclubs in Nederland die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen meedoen aan de verkiezing. Sportclubs moeten ook aangesloten zijn bij een landelijke sportbond die op haar beurt weer is aangesloten bij NOC*NSF. Daarnaast moet de sportclub een statutair binnen Nederland gevestigde vereniging of stichting zijn.

Let op! Een nominatie indienen kan alleen door een bestuurslid van de club. Ben je zelf geen bestuurslid maar wil je wél dat jouw club genomineerd wordt? Klik dan hier om het bestuur van de club direct te informeren over de verkiezing!

-- kies gemeente -- 
Aangesloten bij sportbond:  

Vul hieronder in waarom jouw club ‘Club van het Jaar 2020’ moet worden door te vertellen wat jouw club zo bijzonder maakt. Denk bijvoorbeeld aan sportaanbod voor ouderen, rookvrij complex, geweldige vrijwilligers, betrokken leden, gezonde kantine, clubgevoel, initiatieven op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, verduurzamen accommodatie, sportaanbod voor mensen met een beperking, bijzondere projecten die net afgerond of gestart worden.

Vul hieronder het actuele ledenaantal in. De organisatie van de verkiezing behoudt zich het recht voor om dit te controleren en kan indien nodig het bestuur vragen om een onderbouwing van het ledenaantal.

Upload hier een mooie foto van de club of het logo. Het formaat van de afbeelding moet vierkant zijn en minimaal 500x500 pixels. Bestandsformaat dat gebruikt kan worden: .jpg .jpeg of .png. Je kan eventueel hier jouw afbeelding bewerken naar het gewenste formaat (afbeelding selecteren, bewerken via de functie uitsnijden en opslaan). Mocht het niet lukken, stuur dan de afbeelding per e-mail naar vragen@clubvanhetjaar.nl

Afbeelding
upload
wis

Vul hieronder het KvK-nummer van de club in. Weet je dit nummer niet? Zoek het dan hier op

Is de club financieel gezond?

Correspondentieadres van de club

Vul tot slot hieronder jouw eigen gegevens in.

-- kies plaats -- 
Volg ons
*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details