Enquete bonden

We hebben regelmatig contact gehad tijdens de verschillende fasen van de verkiezing. Wat zijn jouw ervaringen hiermee? Wat ging goed, wat kan beter? Jouw feedback gebruiken we om de verkiezing te verbeteren. Zodat het nog leuker en interessanter wordt voor verenigingen en bonden om volgend jaar mee te doen. Kun je 8 vragen voor ons beantwoorden? Alvast bedankt!

Vraag 1. Hoe ervaar je de informatie die je voorafgaand aan de verkiezing kreeg?

Rapportcijfer  

Vraag 2. Hoe ervaar je de communicatie tijdens de nominatiefase?

Rapportcijfer  

Vraag 3. Heb je een aantal verenigingen persoonlijk getipt om mee te doen (waarvan je verwachtte dat ze ver zouden kunnen komen)?

Heb je verenigingen getipt? 

Vraag 4. Hoe ervaar je de communicatie tijdens de stemfase?

Rapportcijfer  

Vraag 5. Hoe ervaar je de communicatie rondom de bekendmaking van de gemeente- en provinciewinnaars?

Rapportcijfer  

Vraag 6. Welke tips, verbeterpunten heb jij voor de verkiezing? 

Vraag 7. Indien van toepassing: hoe heb je de communicatie rondom de Jurybijeenkomst ervaren?

Rapportcijfer  

Vraag 8: Als je de verkiezing moet beoordelen, welk rapportcijfer komt dan het beste overeen met jouw algemene indruk van de verkiezing? Geef een rapportcijfer van 1 t/m 10, waarbij 10 de hoogste score is. 

Rapportcijfer  

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Voor enkele functies van deze website dient u cookies te accepteren - toon details